Medewerker Prepress (32 uur) M/V

Gezocht een nieuwe collega!
Toe een aan nieuwe uitdaging en fan van de maakindustrie? Wij hebben een leuke baan voor je! Niet alle benodigde skills? Wij leiden je op!

Voor onze Prepress zijn wij per direct op zoek naar een
Medewerker Prepress (32 uur) M/V

Functie
Als medewerker Prepress ben je van diverse markten thuis. Naast het op inslag zetten van drukvormen voor onze offset- of digitale persen/plotters, werk je aan het produceren van drukwerk op onze Anapurna printer en onze Zünd snijplotter.
Een afwisselende baan waarin je samen met jouw collega de diverse taken en stromen binnen de afdeling Prepress verdeelt. Zoals iedereen binnen ons bedrijf ben je breed inzetbaar, zodat de diverse producties efficiënt worden verwerkt.

Taken
· Het op inslag zetten van de drukvormen voor onze offset- of digitale persen met Apogee.
· Het onderhouden en uitdraaien van offsetplaten op de Agfa Avalon N4.
· Als operator werken met de Anapurna H1650i LED en Zünd G3.
· Het kunnen aanpassen van bestanden binnen bekende grafische programma’s.
· Het maken van digitale stansvormen voor onze digitale snij- en rilplotters.

Profiel
Voor deze functie zoeken wij iemand met MBO denkniveau. Ervaring in de grafische industrie is een vereiste. Enige kennis op het gebied van DTP werkzaamheden of ervaring als prepressmedewerker zijn een goede basis. Wij begeleiden jou verder om de benodigde kennis voor onze workflow op peil te krijgen.

Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent resultaat- en oplossingsgericht, werkt efficiënt en je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast ben je flexibel en stressbestendig, aangezien er regelmatig gewerkt wordt onder tijdsdruk.

Aanbod
Wij bieden een baan in een dynamische en groeiende organisatie, een goed pakket arbeidsvoorwaarden conform de CAO Grafimedia en een prettige werkomgeving. Mogelijkheden tot verdere ontwikkeling door middel van opleidingen en trainingen vinden wij vanzelfsprekend. Je werkt gemiddeld 32 uur per week.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met Peter van Deventer:
peter@vandeventer.nl of 0174445544.
Jouw sollicitatie inclusief CV stuur je naar johan@vandeventer.nl

Geef een reactie