Valt uw tuinbouwproduct al extra op?

In een heel ver verleden was het een belangrijk product voor Van Deventer: de veilingkaarten. De veilingen digitaliseren steeds meer processen, maar drukwerk bestaat nog volop in de groenten- en sierteelt. Ondernemers onderkennen de kracht van een fraai stukje drukwerk om hun producten extra allure mee te geven. En bij welke Westlandse drukkerij moet je dan zijn? Precies die ene.

Zo weten steeds meer bekende ondernemers uit de glastuinbouw Van Deventer te vinden voor uiteenlopende drukwerkmiddelen. Point of sale materialen zoals posters, flyers en banderollen voor kistjes, maar ook steeketiketten, (voedselveilige) bijsluiters, inlays en kunststof presentatiekaarten.

Het gemak van een drukkerij als Van Deventer is dat alles ‘eigen kweek’ is: produceren én ontwerpen gebeurt in eigen huis en in één hand. Met die combinatie van expertise en creativiteit valt er voor veel Westlandse tuinbouwproducten nog een flinke terreinwinst te boeken. Ook benieuwd naar onze toegevoegde waarde voor uw groenten, bloemen of potplanten? Kom een keer ‘tuinen’ aan de Marconistraat in ’s-Gravenzande.

Geef een reactie