Waarom maakt van Deventer het ook in
XL formaat?

Druk- en printwerk laten zich niet vangen in formaten of materialen. Waarom concessies doen binnen vooraf gestelde beperkingen als het beter, groter, mooier of anders kan? Daarom hebben wij twee jaar geleden geïnvesteerd in het uitbreiden van ons machinepark.

Met de komst van een grootformaat plotter met bijbehorende snij- en freestafel kunnen wij materiaal van 1.6 meter breed, tot 45 mm dik en in theorie oneindig lang printen op zowel papier, stickermaterialen als kartonnen en kunststofplaten. Zo kunnen wij ineens veel meer en bijzondere producten maken op bijna elk gewenst materiaal.

Point of Sale materialen zoals tafeldisplays, banners, vloerstickers, plafondhangers, maar ook doosjes of bordjes voor binnen- en buitengebruik, verzin het maar, het kan allemaal. Daar zit onze kracht, wij kunnen print- en drukwerk geheel naar wens maken. Voor een ludieke actie van verzenddoos met inhoud tot aan beursmaterialen of aankleding van jouw shop in shop, wij maken al het print- en drukwerk in huis.

Meer weten of advies nodig? Bel 0174 44 55 44 of mail ons verkoop@vandeventer.nl.

Case Arcade:
Voor Arcade Wonen hebben wij voor de introductie van hun Social Intranet een gepersonaliseerde box ontwikkeld met hierin diverse items. Elke medewerker ontving een box om met het nieuwe medium te leren omgaan. Foto-props, stickervellen, informatiekaarten, een table-tent met instructie en nog veel meer werden op maat gemaakt en verpakt in een box in de vorm en met het uiterlijk van een laptop.

Geef een reactie