Decemberstress

Voordat je het weet is het weer December. Een maand waarin we terugblikken en vooruitkijken. Waarin we extra aandacht aan elkaar besteden, en onze waardering uitspreken. Dit kan op verschillende manieren en passend binnen elk budget.
Geen idee hoe en wat? Wij doen niets anders en helpen jou graag op weg. Samen zoeken wij naar een maatwerkoplossing met een persoonlijke touch. Hierbij wat voorbeelden om je een idee te geven van wat wij in huis produceren.

Misschien stuur je altijd een traditionele kerstkaart, denk dan eens aan een ansichtkaart met een originele kreet, persoonlijk, eenvoudig uit te voeren, lage kosten maar wel één met een hoge attentiewaarde. Ook leuk om op een ander moment in het jaar te versturen.

Of een brievenbusdoosje, populair in deze tijd, vooral als bedankje. Stuur een leuke attentie in een mooie stevige verpakking naar jouw relaties. Doe er met sinterklaas een handvol kruidnootjes in of een chocoladeletter met een persoonlijk kaartje. Of met kerst een “complete” kartonnen kerstboom om je thuiswerkplek op te leuken, maar een doosje met kartonnen kerstboomhangers (ballen, sneeuwpop, sterren ook met logo van jouw bedrijf) voor in de boom kan natuurlijk ook. Je kunt het zo gek niet bedenken, een cadeautje dat door de brievenbus kan, met daarin een gerichte boodschap, is altijd een voltreffer.

Geef je graag een fles wijn in een mooie op maat gemaakte wijnverpakking cadeau, maar heeft Corona een gat in je budget geslagen, denk dan eens aan een flessenhalshanger.

Zijn je medewerkers nog vanuit huis aan het werk, dan is de thuiswerkmok in een gepersonaliseerd doosje met theezakjes/oploskoffie/cup-a-soup/chocolademelk met marsmellows en een persoonlijk kaartje ook heel leuk.

Traditionele items als kalenders, bureaukalenders of bureauleggers behoren ook nog steeds tot de mogelijkheden.

Geef een reactie