Het festivalseizoen is weer begonnen

Vorig jaar mochten we in opdracht van ARPO Entertainment het drukwerk voor de VIP-arrangementen van Concert at SEA verzorgen. Dit jaar hebben we in opdracht van ARPO Entertainment het festivalseizoen afgetrapt met de toegangskaarten voor De Vrienden van Amstel LIVE. Twee totaal verschillende evenementen, met verschillende producten.

Voor Concert at SEA produceerden we op 300 grams sulfaatkarton een doosje in combinatie met een parkeerhanger en een leaflet. De verschillende items hebben we gecombineerd op een vel in fullcolour in offset gedrukt en voorzien van perslak. Na het drukken zijn de items gestanst en schoongesneden, waarna de doosjes zijn gevouwen, geplakt en gevuld met de parkeerhanger, leaflet en toegangskaartjes.

De toegangskaarten voor De Vrienden van Amstel LIVE zijn gedrukt op de HP Indigo. Daarna zijn de toegangskaarten voorzien van een scheurperforatie. Door het drukken op de digitale pers zijn we in staat we om in één keer zowel de voor- als achterzijde te personaliseren, zodat elke toegangskaart uniek is.

arpo-entertainment.nl

 

Geef een reactie