Mmmenu voor The Coast Beach House

Strandliefhebbers in het Westland kennen ongetwijfeld The Coast Beach House. Geen gewoon strandpaviljoen, maar een architectonisch hoogstandje mét smakelijke menukaart. (Het is ook de reden dat we er met Van Deventer nogal eens terechtkomen voor een bedrijfsfeestje.) Voor The Coast ontwikkelden we een nieuwe brochure slash menukaart, full colour gedrukt op de Indigo en geniet gebrocheerd.

Vlak voor het uitbreken van corona hebben we de nieuwe brochure/menukaart geproduceerd om het strandseizoen mee af te trappen. Door de horecasluiting bleven de kaarten een paar weken ongebruikt. Inmiddels heeft The Coast Beach House zijn deuren weer geopend. We kunnen weer genieten het heerlijke eten en het prachtige uitzicht.

Papieren placemats
Toch heeft corona nog een staartje. The Coast Beach House heeft er om hygiëneredenen voor gekozen om de menukaarten tijdelijk te vervangen door papieren placemats. Een witte variant voor overdag, met ontbijt-, lunch- en borrelkeuzes, en een donkere variant voor het diner. Van Deventer heeft de placemats in één kleur in offset op de Heidelberg XL gedrukt.

Geef een reactie