Hallo!
Mag ik even je aandacht!

Voorbeeld 1: stuur een kaartje!

De meest eenvoudige DM-actie die er is. Persoonlijk, eenvoudig uit te voeren, lage kosten maar wel één met een hoge attentiewaarde. Volg hem op met een gerichte mail en actie. Zo bereik je jouw klant off- en online.
Gepersonaliseerde ansichtkaart, 105 x 148 mm, 2-zijdig bedrukt in full color op 300 grs sulfaatkarton en 1-zijdig voorzien van glans laminaat

€0,90 (bij afname 100 stuks)Voorbeeld 2: stuur een magazine!

Het gaat langer mee dan een online nieuwsbrief. Het leest makkelijker weg en je maakt het tastbaar. Magazines ouderwets? Onzin, het is zo hip als het maar zijn kan, zelfs de jeugd loopt er weer mee weg. Het voordeel is dat je op een laagdrempelige manier jouw bedrijf kunt positioneren en de aandacht van jouw klant kunt grijpen. Niet weten hoe je zoiets aanpakt? Wij helpen je graag van a tot z.
Selfcover brochure a 12 pagina’s, 210 x 297 mm afgewerkt formaat, 2-zijdig bedrukt in full color op 200 grs Silk

€2,65 (bij afname 100 stuks)Voorbeeld 3: stuur een pakketje met inhoud!

Populair in deze tijden, vooral als bedankje. Stuur een leuke attentie in een mooie stevige verpakking naar jouw relaties. Doe er met sinterklaas een handvol kruidnootjes in met persoonlijk kaartje/actie of een “complete” kartonnen kerstboom. Je kunt het zo gek niet bedenken maar een cadeautje dat door de brievenbus kan, met daarin een gerichte actie, is een voltreffer. Geen idee hoe en wat? Wij doen niets anders en helpen jou graag op weg.
Gepersonaliseerd doosje, 30 x 220 x 160 mm, 1-zijdig bedrukt in full color op 1.5mm microgolf

€3,60 (bij afname 50 stuks)

Meer weten? mail of bel

Alle voorbeelden zijn ook in een kleine oplage verkrijgbaar.

Geef een reactie