Gezocht: medewerker drukkerij en afwerking die helemaal niks kan (We gaan het je allemaal wel leren)

Werken op een drukkerij. Een bekende drukkerij zelfs, want bij Van Deventer werken we voor heel grote klanten. En daar zou je helemaal niks voor hoeven kunnen? Klopt. Als medewerker drukkerij en afwerking ga je bij ons van alles en nog wat doen. En dat ga je met interne opleiding allemaal heel snel leren.

Wat je zoal te doen krijgt?
Om te beginnen meehelpen bij allerlei logistieke klussen. Verzendingen voorbereiden, poststukken inpakken en versturen. Ook werk je veel met je handen: drukwerk vouwen, plakken en opzetten. En verder doet iedereen in onze binderij en drukkerij een beroep op jou als het werk even te veel wordt.

Wat je wél meebrengt
Het enige wat we van je vragen is dat je 36 uur per week wilt aanpakken. Dat je niet stilzit maar zelf het werk opzoekt. Dat je zelfstandig kunt werken. En dat je niet bang bent om iets op de computer te doen. We gaan ervan uit dat je behoorlijk Nederlands spreekt (en schrijft). Heb je ook nog een rijbewijs, dan zijn we helemaal gelukkig.

En dat word jij ook
Bij Drukkerij Van Deventer is het goed werken. Een werkgever waar je goeie collega’s krijgt, de werksfeer gezellig is en de arbeidsvoorwaarden goed. En als je pas begint met werken, krijg je hier de kans om een vliegende start te maken. Je kunt heel veel leren en van daaruit gaan we verder kijken.

Wil je meer weten? Kijk dan verder rond op de site of neem contact op.
Gelijk solliciteren? Dat kan via johan@vandeventer.nl

 

Geef een reactie