Gezocht
offsetdrukker (m/v)

Van Deventer maakt het… Elke dag weer maken wij kwalitatief top druk- en printwerk. Van creatieve Point Of Sale materialen …. tot en met bijvoorbeeld het drukken van prachtige brochures.

Wij zijn op zoek naar een offsetdrukker. Het betreft een vacature voor een 36-urige werkweek in dagdienst en soms, om onze ploegen te ondersteunen, in tweeploegendienst.

Wat wij van jou verwachten?
Een collega die ervoor wil gaan. Enthousiast, optimistisch, gedreven én leergierig. Wij en jouw collega’s helpen jou om nog een betere offsetdrukker te worden; van jou vragen wij hiervoor een open houding en de instelling dat je het maximale uit jezelf wilt halen.

Kies voor ontwikkeling!
Heb je extra opleidingen nodig om een betere vakman te worden, dan zullen wij jou hierin ondersteunen. Ons doel is om jou binnen onze fijne, schone en moderne werkomgeving een plek te geven waar jij je thuis voelt en samen met jouw collega’s met veel plezier werkt aan prachtige producties. En natuurlijk inclusief prima arbeidsvoorwaarden en een arbeidscontract op basis van de grafimedia cao.

Iets voor jou?
Wil je meer weten over deze functie? Schrijf een sollicitatiebrief inclusief CV en mail deze aan directie@vandeventer.nl. Even bellen mag natuurlijk ook. Of kijk eens op www.vandeventer.nl om een goede indruk te krijgen van ons bedrijf!

Geef een reactie