Een kerstpakket dat met extra ‘zorg’ is samengesteld

Het Blauwe Hek is een biologische bakkerij met zorg, waar vrijwilligers samen met cliënten van Ipse de Bruggen de heerlijkste lekkernijen bakken, verpakken en verkopen.

Het Blauwe Hek levert ook diverse producten aan kantines van ondernemers. In samenwerking met andere biologische producenten uit Westland wordt elk jaar een kerstpakket samengesteld. Omdat de standaardverpakking niet onderscheidend genoeg was, ging Ed Beijersbergen van Henegouwen op zoek naar een doos waarbij de identiteit van het Blauwe Hek wel tot uitdrukking komt. En laat nu net Marcel van Paassen van de studio van Drukkerij Van Deventer op Ed’s terras zitten en vertellen dat we nu ook over de kennis, materiaal en machines beschikken om o.a. verpakkingen in huis te produceren. Het bleek het begin van een mooie samenwerking.

Samen ontwikkelden we een verpakking waar in de bedrukking de bakkerij en feestdagen elkaar ontmoeten. De dozen plotten we op onze Agfa Anapurna en snijden we met onze Zünd. Zo krijgen de ondernemers een duidelijk beeld van wat ze straks ontvangen en uitdelen.

Is maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk voor u? Dan past het kerstpakket van Zorgbakkerij Het Blauwe Hek vast goed bij u! Het pakket is te bekijken en te bestellen aan de Oranjesluisweg 20, 2671 NB Naaldwijk, of via www.hetblauwehek.nl.

Oplage: 1.500 exemplaren
Formaat: 390 x 290 x 175 mm (binnenmaat)
Ontwerp/opmaak: Drukkerij van Deventer
Druk: eenzijdig in full colour
Karton: 4,2 mm dubbelgolfs, witte buitenzijde, bruine binnenzijde


Op de foto: Bobby Feenstra.

Geef een reactie