Van Deventer maakt het veelzijdig

Waar online communiceren beperkt wordt door de mogelijkheden van het beeldscherm, heb je bij drukwerk carte blanche. Letterlijk zelfs. Formaten, papierkwaliteit, inkten en kleuren: the sky boven ’s-Gravenzande is the limit. En als u voor digitaal drukwerk gaat is personaliseren ook nog een optie.

Goed om te weten dat de machinekamer bij Van Deventer berekend is op die veelzijdigheid. En dat we er ook graag mee te koop lopen: door opdrachtgevers goed te adviseren over alle mogelijkheden. We creëren die op maat gemaakte doosjes die het wow-effect opleveren. Of die verpakkingen die elk product meerwaarde geven. Of die vloerstickers waar uw klanten letterlijk bij stilstaan en A0-posters die de boodschap recht tussen de ogen brengen. Het is maar net hoe creatief u het wilt hebben.

Natuurlijk is een optimale projectbegeleiding altijd inclusief. Zeker bij drukwerkvragen die niet elke dag voorbij komen. En het hóeft niet altijd eruit te springen. Maar ook dan zijn we er om er nét iets meer van te maken. In offset, digitaal of XL.