Van Deventer maakt het heel snel

Soms is er geen tijd te verliezen bij een drukwerkopdracht. Het is het moment waarop we kunnen laten zien dat ‘snel’ en ‘goed’ ook samen kunnen gaan. De grote productiecapaciteit bij Van Deventer maakt snel opschalen eenvoudig. En als het digitaal kan, is wachten op drukwerk niet meer van deze tijd. Tel daarbij op de Westlandse mentaliteit en de conclusie is dat we deadline-proof zijn.

In eigen huis hebben we alle mogelijkheden om snel te reageren. Niet alleen met drukken, ook met afwerken. Inline dispersielakken en infrarood drogen bijvoorbeeld is werk voor onze eigen Heidelberg XL-pers. Drukken, afwerken en klaar, in minder dan geen tijd.

Voor veel drukwerkopdrachten is digitaal een perfect alternatief. Niet alleen als het op snelheid aankomt, ook qua prijs en kwaliteit. De HP Indigo 7K Digital Press heeft vaak aan één werkdag genoeg. Resultaat: een eindproduct dat elke vergelijking met offset aan kan. Want ook al is er geen tijd te verliezen, de kwaliteit houden we wel graag op Van Deventer-peil.

Daarvoor hebben wij de zaken op orde. Van Deventer is ISO 9001 gecertificeerd en werkt volgens de processtandaard ISO 12647-2. Ook zijn we FSC®-gecertificeerd.