Duurzame drukkers

We hebben gekozen voor een actieve en nuchtere benadering om de milieubelasting zo laag mogelijk te krijgen. Natuurlijk is het mooi CO2-neutraal te produceren. Nog mooier is het om onze CO2-uitstoot te verlagen. Da’s toch beter dan vervuiling afkopen, hoe goed bedoeld ook.

Daarom zijn we lid van de grafische duurzaamheidskring Midden Nederland. Met 13 toonaangevende bedrijven stimuleren we elkaar om de grenzen steeds verder te verleggen. We delen kennis, wisselen ervaringen uit en volgen onze prestaties objectief en kritisch. Hierbij kunnen we rekenen op de begeleiding van de Stichting Stimular en de branchevereniging KVGO.

Investeren in vooruitgang
Nieuwe productiemiddelen en -technieken zijn vaak schoner, efficiënter en energiezuiniger. De afgelopen jaren hebben we daarom veel geïnvesteerd in nieuwe bedrijfsmiddelen. Resultaat: een verbruik dat gemiddeld 50% later ligt dan de benchmark.

En natuurlijk gaat het bij mvo niet alleen maar om technieken en producten. We zijn vooral een bedrijf met oog voor het welzijn van mensen.