Van Deventer maakt het makkelijk

Drukken is al ingewikkeld genoeg. Daarom maken we het u als klant graag zo eenvoudig mogelijk. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van onze webportal. Met die tool kunt u standaard drukwerkopdrachten online bestellen. Exact conform de huisstijl van uw bedrijf of organisatie. En zonder dat er een opmaker aan te pas komt: de opmaak volgt zichzelf.

Gebruikmaken van de webportal is vooral ideaal voor regelmatig terugkerende drukwerkopdrachten. Opdrachten die elke keer volgens dezelfde layout worden gemaakt, zoals leaflets, productsheets, nieuwsbrieven, visitekaartjes, uitnodigingen, folders, posters en dergelijke.

Uitingen maakt u eenvoudig zelf op. Layouts past u in een handomdraai aan. Het programma regelt automatisch de juiste toepassing van de huisstijl. Kan het slimmer? Ja. Via de portal kunt u ook bestanden up- en downloaden. U kunt voorraden afroepen. En u kunt promotiemateriaal en giveaways bestellen. Niet voor niets is een portal voor veel klanten een ideale oplossing.

De finishing touch van uw drukwerk is altijd in goede handen. Want de eigen studio staat paraat voor een laatste check. Of voor een last-minute wijziging van aangeleverde bestanden, een correctie van beeld of kleur, een aanpassing van de portal én uiteraard voor ontwerp en opmaak.