Leestip van Drukkerij van Deventer

‘Scelus: Deel 1 van Mooie Moorden 2’ geschreven door Tica Morgan. Het boeiende vervolg van de zesdelige serie ‘Mooie Moorden’ met rechercheur Zoë Janssen als intrigerend hoofdpersonage.

Het is twee jaar sinds rechercheur Zoë Janssen de ultieme confrontatie met de ontsnapte tbs’er Sven van der Linde overleefde. Nu onderzoekt ze samen met collega Mohammed de drugscriminaliteit op Goeree-Overflakkee. Een probleem dat, vooral onder de jongeren op het eiland, steeds groter begint te worden.
Ondertussen wordt een jonge, mooie vrouw dood aangetroffen in een grasveld, en het team uit Apeldoorn vraagt Zoë om als profiler te helpen bij het onderzoek. Via ingenieuze wegen leidt het spoor naar een seriemoordenaar die de dood als kunst lijkt te zien. Wanneer een bekende wordt ontvoerd, begint een race tegen de klok…

Duik opnieuw in het mysterie, omringd door intrigerende personages en onverwachte wendingen. Laat je meeslepen door de spanning terwijl Zoë haar pad in deze meeslepende thriller vervolgt. Mis het niet!” Een must-read met nog twee delen om naar uit te kijken.

Laten wij nu het eerste deel uit de vervolgreeks hebben gedrukt. Ben je geïnteresseerd in het boek klik hier

Geef een reactie