Offset is “hot”

Hebben we het nu over een druktechniek of juist over papier? Misschien wel beide. We zien dat onze klanten steeds vaker kiezen voor hun gedrukte en geprinte items uit te laten voeren op een ongestreken papier, veelal offset genoemd.

Hoewel dat laatste meer iets zegt over een druktechniek die wij in huis hebben. Digitaal (drukken) is tenslotte niet altijd de juiste oplossing. Die oplossing over hoe wij dat ongestreken papier zo mooi en efficiënt mogelijk bedrukken is aan ons. Wat onze klanten krijgen is een uniforme uitstraling ongeacht de druktechniek, geheel naar hun wens.

Waarom kiezen dan steeds meer klanten voor ongestreken of offset papier? Het antwoord is eenduidig en dat is een duurzame uitstraling en drager. Wij kunnen jullie er natuurlijk nog veel meer over vertellen en vooral hoe wij dit ook duurzaam kunnen verwerken.

Wil je nou eens weten hoe jij jouw uitingen kunt “verduurzamen” en waarom ongestreken papier niets afdoet aan het mooi kunnen weergeven van jouw communicatiemiddelen?

Bel of mail ons. Brigitta of Peter beantwoorden al jouw vragen.

Geef een reactie