Een hybride productie…

Een wat? Niets meer en niets minder dan een drukwerkproductie waarbij verschillende druktechnieken zijn gebruikt. Is dat zo bijzonder dan? Nee, het is geen hogere wiskunde, maar het kan wel een stuk voordeliger zijn.

Maar dat is toch niet nieuw voor jullie? Nee dat is het zeker niet, sterker nog we maken ze steeds meer. En daarom is het wel zo handig voor jullie om je daar af en toe op te wijzen. Want wij produceren inderdaad op verschillende manieren in eigen huis. Je kunt dus bij één adres terecht om bijvoorbeeld een samengesteld product. Denk bijvoorbeeld aan een box met wat items erin of in dit geval een map met informatievellen door ons in één keer geproduceerd. Alles wordt perfect op elkaar afgestemd qua kleur. De diverse productiestromen komen op het juiste moment samen. Jouw voordeel? Wij produceren op de meest efficiënte en dus voor jouw voordelige manier. Je hoeft niet te monitoren of de diverse items op tijd binnenkomen voor bijvoorbeeld de handling, want dan doe wij wel. Het allerbeste argument, wij zorgen voor de prachtige uniforme uitstraling en topkwaliteit die jij van ons gewend bent.

Kortom alleen maar voordelen. Heb jij nu een vraag over hoe jij jouw drukwerkpakket het beste kan laten produceren? Bel of mail ons en je krijgt een vrijblijvend advies, wij weten zeker dat we het perfect op maat kunnen aanbieden.

Geef een reactie