Offset, digitaal printen en XL printing

Veelzijdig in print. Offset, digitaal printen en XL printing. Het is de sleutel tot de vele mogelijkheden van Van Deventer. Van flyers tot catalogi, van visitekaartjes tot reclamepanelen, van displays tot dozen, van statische stickers tot vloerstickers, van A4-posters tot A0-posters, van kleine tot grote oplage.

Dankzij onze eigen productiecapaciteit is er altijd een oplossing op maat. En over efficiency gesproken: we zijn er voor het project waarvoor de laagste prijs het doorslaggevende inkoopcriterium is, maar óók voor de opdrachten die om een intensieve projectbegeleiding vragen, omdat er niets standaard is.

Welke Van Deventer maakt het?
Door die veelzijdigheid bepaalt u zélf met welke Van Deventer u het liefst zaken doet. De Van Deventer van de scherpste prijs? De Van Deventer van de onmogelijke deadlines? Of de Van Deventer van de intensieve projectbegeleiding? We zijn het allemaal. En al blijven we veelzijdig, er zijn ook zaken waar we geen concessies aan doen. De leveringsbetrouwbaarheid bijvoorbeeld. Of de absolute topkwaliteit.

Geef een reactie