Appartementen-
gebouw Lumière
in Den Haag is klaar!

Op de plek van de voormalige Eurocinema bioscoop in Den Haag bouwde Arcade een appartementengebouw. Dit gebouw is met haar opvallende hoogte en moderne architectuur een eyecatcher voor de wijk. Niet alleen de naam Lumière is een knipoog naar het verleden. Ook worden de verhalen levendig gehouden door filmsterren een plek te geven in de entree. Hiervoor ontwikkelde Van Deventer een wand die een blijvend onderdeel van de entree vormt. Met dit gegeven als uitgangspunt kozen we voor 3 mm Dibond. De wand bestaat uit zes delen en is enkelzijdig in full colour op de Agfa Anapurna geprint.

Ook ontwierpen en drukten we op de HP Indigo een uitnodiging in Hollywoodstijl voor de officiële oplevering. Hier konden bewoners en betrokkenen kennis met elkaar maken.

Een aantal bewoners kreeg na afloop een cadeautje mee naar huis. Een krukje van 16 mm Reboard en een bijbehorend draagtasje van 1,5 mm microgolfkarton. Beide geproduceerd op de Agfa Anapurna en daarna contourgesneden op de Zund. Hiermee is het eerste meubelstuk in huis een feit.

Geef een reactie