Dr. Green

Freek Wesstein is teler van de Aloë vera, een plant die bekend is als ingrediënt voor verzorgingsproducten. In de coronacrisis liepen de bestellingen terug. Daarom werd het tijd om creatief te zijn. Onder de naam Dr. Green levert hij de Aloë vera niet alleen als potplant maar ook als losse bladeren, om handen en huid te verzorgen. Spontaan Communicatie & Organisatie assisteerde bij de introductie.

De Aloë vera staat bekend om haar geneeskrachtige werking. De gel van het blad wordt bijna in elk beautyproduct gebruikt. Naast de hydraterende werking voor droge handen is de gel ook geschikt voor de overige huidverzorging. Met het aanbieden van verse Aloë vera bladeren kan iedereen de gel zelf ‘oogsten’: een 100% puur en natuurlijk product voor de huid. Op www.drgreen.nl zijn alle toepassingen, recepten en korte instructiefilmpjes te vinden.

Voor Dr. Green Desinfect heeft Van Deventer de etiketstickers op 90 grams JAC Digilabel Matt gedrukt op de HP Indigo. Deze etiketten kunnen op de bijgeleverde flesjes worden geplakt. Je kunt er een persoonlijke boodschap op zetten en er zo een leuk, origineel en persoonlijk cadeau van maken. Kijk op drgreen.nl voor meer informatie.

Geef een reactie