Meteopolis – Vers Beton

Wij houden van mooie en kleurrijk vormgegeven boekjes.
En dit is er weer zo één die er uitspringt.

Een reisgids naar het Rotterdam van 2060. Hoe kan Rotterdam in de toekomst omgaan met onzekerheden in het licht van het klimaat. Er zijn in deze gids vier dromen uitgewerkt. De klimaatcijfers van het KNMI zijn het uitgangspunt, met twee onzekerheden per droom. De reisgids is opgedeeld in drie delen: doen, dromen en dialoog.

Meteopolis is een uitgave van Rotterdams WeerWoord in samenwerking met productiehuis Vers Beton, het is vormgegeven door Things To Make And Do. Gedrukt op Munken Polar, een opdikkend ongestreken design papier, dat precies het juiste effect heeft en stevigheid geeft aan dit bijzondere boekje.

Meer weten over Munken Polar?
In een bijzonder creatieve wereld heeft men behoefte aan onderscheidend designpapier. Het ongestreken, gladde oppervlak van Munken Polar en de friswitte tint zorgen voor een karakteristieke beeldweergave en een exclusieve, natuurlijke uitstraling. Munken Polar is ontwikkeld voor offsetdruk, maar is ook geschikt voor andere druktechnieken: flexo, laser, xerografie, digitale druk, inkjet en voor preprint toepassingen. De 80 en 90 g/m² uitvoeringen werden recent vernieuwd (nu met opdikking 1.3), specifiek voor preprint toepassingen. Het Munken Design assortiment is ook beschikbaar in een crème versie, Munken Pure, een natuurwitte tint, Munken Lynx en een hagelwitte variant, Munken Kristall.

Geef een reactie