Samen gaan we
voor Goud!

In opdracht van Ontwerpwerk hebben wij een heel bijzonder boekje gemaakt voor de TU Delft. Inspireren met topsport, maar ook met een opvallende afwerking.

De Olympische en Paralympische Spelen van Tokyo en Parijs worden gebruikt als kapstok voor de twee delen waaruit het boekje bestaat. Er staan diverse innovaties in die door de TU zijn ontwikkeld, om bijvoorbeeld topsport naar een hoger niveau te tillen. Nederland kan zichzelf op de kaart zetten door hierin te investeren en zo betere technologieën te ontwikkelen die zowel een maatschappelijke als duurzame impact hebben op de toekomstige maatschappij. Van technologie die kinderen meer laat bewegen tot duurzame innovaties die een positieve bijdrage kunnen leveren aan ons veranderende klimaat.

Door de Japanse vouwwijze worden de “verborgen” pagina’s creatief verweven met de zichtbare pagina’s en dat maakt dit boekje extra bijzonder. Een prachtige publicatie waarin niet alleen diverse grafische technieken optimaal worden ingezet maar ook met innovaties die ons het nodige “Goud” kunnen bezorgen.

Geef een reactie