Kinderboek
“Bang, het monster”

Het team van Blije Binnenste kwam hun nieuwste boek “Bang” ophalen. Blije Binnenste is een kinderboekenuitgeverij die producten ontwikkelt om de emotionele ontwikkeling van kinderen te ondersteunen. “Bang, het monster” is het vierde boek dat een basisemotie behandelt. Respectievelijk verschenen al: “Lucy heeft een ballon” over de emotie blij, “De leeuw wil brullen” over de emotie boos en “Sterkte” over de emotie bedroefd.

Laatstgenoemde boek “Sterkte” is in 2018 gedrukt bij ons en het team van Blije Binnenste was zo tevreden over de kwaliteit hiervan dat ze besloten om ook het boek “Bang, het monster” door Van Deventer te laten drukken.

“Bang, het monster” is in full colour gedrukt op onze Heidelberg XL-offsetpers. Het boek is genaaid gebonden en het omslag is voorzien van een krasvast mat laminaat. De vier boeken hebben dezelfde look en feel en vormen een mooie basis voor de portfolio van de kinderboekenuitgeverij. We kijken uit naar de verdere samenwerking voor nog meer kwalitatieve producten.

Geef een reactie