Twee culturele projecten in samenwerking met studio Beige

Elk jaar presenteert het Architectuur Filmfestival Rotterdam (AFFR) een programma vol nieuwe, spraakmakende films, documentaires en shorts, waarin de nieuwste ontwikkelingen in de gebouwde omgeving en stedelijke samenleving aan de orde worden gesteld. Het komend festival vindt van 7 t/m 11 oktober 2020 plaats in LantarenVenster te Rotterdam.

Voor de twaalfde editie van het AFFR ontwikkelde studio Beige een 16 pagina zigzagfolder met een eindformaat van 105 x 297 mm. De folder kun je bij het programma gedeelte uitvouwen zodat in één oogopslag duidelijk is welke film, documentaire of short op welke dag en locatie draait.

De folder is in offset gedrukt op 100 grams Lessebo Natural 1.3 100, een CO2 neutrale en FSC® gecertificeerde papiersoort. Het opdikkende papier geeft extra sfeer en karakter aan het drukwerk en voelt prettig aan. Meer informatie: AFFR.nl

Aandacht voor het Groot Rotterdams Atelier weekend

In deze Coronatijd is het voor kunstenaars extra moeilijk om hun werk te presenteren. Vaak zijn tentoonstellingen afgelast of uitgesteld en blijft het publiek weg. Het weekend van 26 en 27 september 2020 stelt kunstliefhebbers en verzamelaars in de gelegenheid om kunst te zien van meer dan 300 kunstenaars verspreid over 40 locaties.

Om dit weekend onder de aandacht te brengen heeft Studio Beige een poster en folder ontworpen. De poster is deels in een fluor groene en een intens blauwe pms gedrukt, waarbij de bedrukking gelijk bleef.

De 16 pagina folder is net als één van de posters in de fluor groene pms kleur gedrukt en bevat de adressen van de locaties en deelnemende kunstenaars. Maar ook staan er interessante extraatjes en informatie in om met een kunstgids op de fiets Het Groot Rotterdams Atelier Weekend te ontdekken. Twee culturele projecten in samenwerking met studio Beige.

Geef een reactie