Ademruimte:
kunst op 1,5 meter

Deze zomer namen Damian en Kilian van der Velden van Grofweg Architecten het Laaktheater over onder de noemer: Kunst de vloer op.

Tijdens een zomeratelier dat in het teken stond van beleving van kunst in de 1,5 metersamenleving nodigden zij mensen die wonen en/of werken in Laak uit deel te nemen aan uitdagende kunstworkshops en filosofische open gesprekken. In deze gesprekken en workshops gingen ze samen met de wijk op zoek naar oplossingen voor de beleving van kunst in een 1,5 metersamenleving.

Corona geeft impuls aan kunst
De huidige tijd is vervlochten met de ontwikkelingen rond de coronacrisis en de 1,5 metersamenleving waarin er behoefte is aan enerzijds ruimte en anderzijds verbinding. Hoe geven we ons leven letterlijk vorm wanneer we gedwongen worden afstand van elkaar te houden? Hoe gaaf is het dat het Laaktheater en deze twee kunstenaars samen werken aan het onderzoek naar adem- en gevoelsruimte vanuit een creatief perspectief?

Marcel van den Berg grafisch ontwerp ontwierp voor dit boeiende en ademgevende project een dubbelzijdige poster. Wij drukten de poster tweezijdig in full colour op Edixion 140 grams. De poster is drie slagen zigzag gevouwen en nog eens drie slagen haaks zigzag gevouwen wat het onderwerp ondersteunt. De poster is een mooi verslag van het zomeratelier en kan ook gebruikt worden voor promotie van nieuwe projecten.

Geef een reactie