Verpakking voor een thuistraject voor rouw

Tijdens de ontbijtsessie bij Van Deventer spraken wij Willy van Leeuwen van Effectief Rouwen. We hebben voor haar een verpakking gemaakt voor twee boeken: een zelfhulpboek en een werkboek Effectief Rouwen om Voluit te Leven. De verpakking is met onze Agfa Anapurna geprint op 1,5 mm microgolfkarton.

Tijdens ons gesprek met Willy werd duidelijk dat rouw niet alleen van toepassing is bij overlijden. We kunnen veel verliezen in ons leven. Niet alleen door de dood, maar bijvoorbeeld ook door echtscheiding, ontslag, verhuizing, miskraam, diefstal en ouderdom. Of door ruzies, afstand en economische ontwikkelingen. Zo kunnen we onze toekomst verliezen, onze wensen en dromen. Het ene verlies is niet erger of zwaarder dan het andere, want verlies is een persoonlijke ervaring.

Hoe belangrijk is het om de hulpboeken voor de verwerking van al deze gevoelens te bewaren in een mooie verpakking en het een fysieke plek te geven. Waar je het kunt oppakken, naslaan of verder aan kunt werken in je eigen tempo.

Meer weten: effectiefrouwen.nl, Fotografie: Aileen Willemse van StudioLien

Geef een reactie