Hoe promoot je jouw product!

MDK flowers & greens o.a. bekend van het merk Beautanic Lifestyle stelden ons de vraag hoe ze bij de retailers hun producten mooier konden neerzetten.

Uitgangspunt was een bestaand meubel, gemaakt van hout, eigenlijk te groot om “even” mee te nemen en met weinig uitstraling. De functie moest gelijk zijn, het moest heel wat producten kunnen dragen in gewicht en volume en de uiteindelijk omvang moest gelijk blijven.

Een mooie uitdaging die wij hebben uitgewerkt in een meubel dat eenvoudig in elkaar is te zetten, elke gewenste uitstraling kan krijgen, duurzaam is, eenvoudig te monteren en ook nog eens zeer volume besparend is. Op deze manier kan MDK flowers & greens haar producten optimaal en op maat promoten bij de retailers. Elk meubel kan weer een andere uitstraling hebben en na gebruik kan het gewoon bij het oud papier.

Benieuwd hoe wij zo’n display in kleine aantallen op maat maken? Kom eens langs!

Deze display is geheel geproduceerd van 16 mm reboard. Tweezijdig geprint op onze Anapurna en uitgezaagd op onze Zünd. De display is 170 cm hoog en de maximale diameter is 140 cm. Het opzetten van de display is binnen 5 minuten gereed en je hebt er geen boekwerk als handleiding voor nodig. O ja hij weegt nog geen 5 kg en kan wel tot meer dan 100 kg dragen en kan best wat vocht verdragen.

Geef een reactie