Huisstijl Yeald

Regelmatig laten we bijzondere producten op onze website zien. Dit keer een huisstijl, want die drukken we ook nog steeds. Dit keer voor Yeald.

‘Yeald is een sparringpartner voor ondernemers; ze komen met ideeën en voeren ze uit. Ze kunnen snel schakelen van strategische keuzes en de ontwikkeling van leiderscapaciteiten naar fusies en overnames, financiering en vastgoedzaken. Ze zijn niet alleen een ervaren gesprekspartner voor tuinbouwondernemers, maar ook voor andere belangrijke spelers als investeerders, banken, accountants, notarissen en juridisch adviseurs. Yeald is hét aanspreekpunt om het volledige potentieel in de hortibusiness tot bloei te laten komen.’

Yeald wilde met hun nieuwe huisstijl (daad)kracht, duidelijkheid en betrouwbaarheid uitstralen. Het kleurenpalet bestaat uit oranje, zwart en wit. Uitgesproken kleuren met een uitdaging. We hebben de complete huisstijl in offset gedrukt. Daarbij is het volvlak in oranje aan de achterzijde van het briefpapier en de volvlakken in zwart van de voor- en achterplatten een keer extra doorgevoerd. Hierdoor krijgen ze de beoogde kleurintensiteit. Het visitekaartje is voorzien van een preeg, krasvast mat laminaat en ‘last but not least’ PMS op snee. Ook de voor- en achterplatten zijn voorzien van krasvast mat laminaat en PMS op snee.

Yeald.nl

Geef een reactie