Secrid kiest voor
Van Deventer

Secrid is een toonaangevend merk van Cardprotectors en Miniwallets. De Cardprotector is een houder voor kaarten die in de stevige aluminium behuizing beschermd zijn tegen ongewenste RFID- en NFC-communicatie. Mooie, innovatieve producten met een fraai design, made in Holland. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afwerkingen. Niet voor niets is Secrid een groot internationaal succes.

Secrid is gevestigd in Den Haag. En was op zoek naar een nieuwe leverancier voor drukwerk. Het contact met Van Deventer kwam spontaan tot stand, via mond-tot-mondreclame. Daarna volgde een traject waarin we hun wensen en eisen inventariseerden en advies uitbrachten. Het resultaat: een prachtige reeks van
druk- en printwerk.

Gevarieerd drukwerk
Wat er recent allemaal van de pers rolde? Van beurs- tot en met consumentenmateriaal: brochures, folders, posters, borden, wikkels, tags, leporellofolders en winkeldisplays. Geproduceerd in kleine en grote oplagen, gesegmenteerd per soort of taal.

Van Deventer was overal nauw bij betrokken. Papiersoorten selecteren na het maken van proefdrukken, beelden optimaal laten spreken in drukwerk, alle materialen efficiënt verspreiden: Van Deventer maakt het niet alleen, Van Deventer maakt het ook makkelijk.

Geef een reactie